Ο ένας το παίζει μεγαλοεπενδυτής και ο άλλος εξυγιαντής, ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική, καθώς όπως γράφουν τα ξένα Μέσα, ΑΕΚ και ΠΑΟ δεν πληρώνουν τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές

Οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος έγιναν διεθνώς ρεζίλι, καθώς όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «insideworldfootball.com», οι «σύμμαχοι» δεν βάζουν… φράγκο στις ομάδες τους και αφήνουν φέσια σε ομάδες, παίκτες και προπονητές.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, λοιπόν, το μεσημέρι της Παρασκευής δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ, στο οποίο αναφέρει ότι οι Μελισσανίδης και Αλαφούζος αν και έχουν την οικονομική δυνατότητα, δεν βάζουν χρήματα στις ομάδες τους, οι οποίες οφείλουν χρήματα σε άλλες ομάδες, σε ποδοσφαιριστές, αλλά και προπονητές.


Ανάμεσα σε αυτούς, όπως επισημαίνει το άρθρο, είναι και ο Τιμούρ Κεπτσάγια, ο οποίος απολύθηκε και ακόμα περιμένει να πάρει την αποζημίωσή του. Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει ο Γεωργιανός σε μια συνέντευξή του, προσπαθεί να επικοινωνήσει με την ΑΕΚ, αλλά τον αγνοούν.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον ΠΑΟ, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Αρχεντίνος Τζούνιορς δεν έχει πάρει χρήματα για την μεταγραφή του Ρινάλντι. «Ο Παναθηναϊκός έχει αποτύχει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του», τονίζει το «insideworldfootball.com».

Φυσικά από τη λίστα δεν λείπει το όνομα του Εσιέν, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή και ζητάει συνολικά 900.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, θέλει 650.000 ευρώ ο ίδιος και 250.000 ευρώ ο ατζέντης του, με τον Αλαφούζο να… σφυρίζει αδιάφορα.

Αυτοί, λοιπόν, είναι οι μεγαλοεπενδυτές και οι… εξυγιαντές που μας παρουσιάζουν οι αντικειμενικοί. Άραγε, αυτό το θέμα θα το αναδείξουν ή θα το κρύψουν και αυτό κάτω από το χαλί;