Δηλώσεις παραχώρησε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς σε ρωσικό μέσο, μιλώντας για τα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν για τον ίδιο από την Αγγλία και την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα από την Γουέστ Χαμ και την Βαλένθια.

Ο ίδιος τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον παραχωρήσει τον Γενάρη, ενώ και ο ίδιος είπε πως θέλει να κατακτήσει άλλον έναν τίτλο με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Μίλι» στο «alo.rs»: «Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να με αφήσει να αλλάξω περιβάλλον τον Ιανουάριο και θα ήθελα να κατακτήσω έναν ακόμη τίτλο με τους "ερυθρόλευκους". Για να φύγω από τον Πειραιά θα πρέπει να έρθει μια πολύ καλή πρόταση. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και όλα αυτά (σ.σ μεταγραφικά σενάρια με Γουέστ Χαμ και Βαλένθα) είναι εικασίες.

Δεν ξέρω για κάποια συγκεκριμένη πρόταση, αλλά εάν υπάρχει είμαι πεπεισμένος ότι το κλαμπ θα τη σκεφτεί. Ξέρουν τι είναι καλύτερο για το συμφέρον τους. Έχω καλό στάτους στην ομάδα και θέλω να συνεχίσω να δίνω το μάξιμουμ στον αγωνιστικό χώρο».

Στη συνέχεια, ο Σέρβος μέσος μίλησε και για την εθνική του ομάδα: «Η Σερβία είναι στο δρόμο για το Μουντιάλ της Ρωσίας και σε αυτό βοηθά ότι όλοι παίζουμε ακόμη καλύτερα από ο,τι παίζουμε για τις ομάδες μας. Για το γεγονός ότι όλοι οι Σέρβοι διεθνείς εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια, υπεύθυνος είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας