ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΟΥΣΚΙΔΗΣ

Δεν είναι μόνο ότι έχουν τα χάλια τους. Είναι κιόλας ότι ψάχνονται τα παπαγαλάκια τους για να βρουν δικαιολογίες της πλάκας προκειμένου να καλύψουν τις ευθύνες των... αφεντικών. 
Μάλιστα, το γεγονός αυτό εξοργίζει ακόμη περισσότερο τους δικούς τους, αφού πλέον η προπαγάνδα τους δεν πείθει κανέναν. Οσο κι αν ρίχνουν την ευθύνη για τα... ανέκδοτα που λανσάρουν για ομάδες σε... εξωγενείς παράγοντες, που έλεγε και ο Αλαφούζος, είναι πια αδύνατο να κρύψουν την αλήθεια και να συνεχίσουν να παραπλανούν τους πάντες.

Χθες ήταν η σειρά του κυρ Δημήτρη και του κιτρινόμαυρου συνονθυλεύματος να... ξεπλυθεί από τους «αδέκαστους» του δίφραγκου, μετά από ακόμη μία εξαιρετική παράσταση που έδωσε μπροστά στο... κατάμεστο ΟΑΚΑ (γελάνε και οι θυρωροί)! Αυτό ακριβώς το στοιχείο, ότι δηλαδή παίζουν μονίμως μπροστά σε... συγγενείς και φίλους (για να μην πούμε μόνο συγγενείς), είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη όχι μόνο της αποτυχίας τους, αλλά και του μεγέθους της ανυποληψίας στην οποία έχουν περιέλθει. Τους έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και το χειρότερο γι’ αυτούς είναι πως στο... κράξιμο και το επερχόμενο κυνήγι δεν θα συμμετέχουν μόνο οι 1.500 που αντέχουν ακόμη να βλέπουν αυτό το θέαμα-ντροπή, αλλά και οι πολύ περισσότεροι, στους οποίους ο Μελισσανίδης (όπως και οι συνέταιροί του, Γιαννάκης και Ιβάν) έχουν κόψει για τα καλά την μπάλα.

Και επειδή τα Μέσα της... εξυγίανσης το έχουν ρίξει στην τρελή, θέλοντας να ισοπεδώσουν τα πάντα και να καλλιεργήσουν κλίμα δήθεν γκρίνιας στον Ολυμπιακό, με προφανή στόχο να μετριάσουν την εικόνα μιζέριας που επικρατεί στα μαγαζιά των... αφεντικών, ας ρίξουν μια ματιά στη διαφορά που χωρίζει το Καραϊσκάκη από τα άλλα γήπεδα σε ό,τι αφορά την προσέλευση του κόσμου. Αλήθεια, γιατί δεν φτιάχνουν ένα τέτοιο δημοσίευμα;

Αλλά τι λέω... Το μεγάλο τους άγχος αυτή την περίοδο είναι να... καθαρίσουν τη... βρομιά από τα ρεζιλίκια της Κέρκυρας, θέλοντας να μας πείσουν ότι όλα το περασμένο Σάββατο ήταν... αγγελικά πλασμένα! Κανείς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα! Φυσικά γι’ ακόμη μια φορά εκτίθενται ανεπανόρθωτα, αφού η λυσσαλέα αντίδρασή τους και οι επιθέσεις στον «ΓΑΥΡΟ», που είχε υποχρέωση να αναδείξει το θέμα, απλώς καταδεικνύουν τις εξαρτήσεις τους από την τριπλέτα του αντιολυμπιακού συνεταιρισμού και βάζουν ταφόπλακα στο παραμυθάκι της... αντικειμενικότητας. Οχι βέβαια πως υπήρχε κανείς που να διαθέτει στοιχειώδη σκέψη και να πίστευε τις συκοφαντίες και την παρωχημένη προβοκάτσια όλων εκείνων που έχουν το ψέμα και τη φαιδρότητα στο... SDNA τους. Κατά τ’ άλλα, περιμένουμε την ενεργοποίηση των αντανακλαστικών των αρμοδίων. Και για τις γελοιότητες στο νησί των Φαιάκων, και για τη (μία ακόμη) στοχοποίηση του «ΓΑΥΡΟΥ», που ακολούθησε...

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 19/12/2016)