Η ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, που διακρίνεται για το φιλανθρωπικό της έργο, στήριξε με την παρουσία της την εκδήλωση που διοργανώνουν η εφημερίδα Παραπολιτικά και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Να υπενθυμίσουμε πως η εκδήλωση είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με «πρωταγωνιστή» το βιβλίο και λαμβάνει χώρα στο ΣΕΦ, όπου θα βρίσκεται μέχρι τις 24 του μήνα.

Τα αστέρια του Ολυμπιακού Σεμπά, Λευτέρης Χουτεσιώτης και Μπρούνο Βιάνα προσήλθαν το Σάββατο στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, υπογράφοντας αυτόγραφα ενώ φωτογραφήθηκαν με όλους τους φίλους της ομάδας!

Μάλιστα και οι τρεις τους αγόρασαν βιβλία και στήριξαν την προσπάθεια των Παραπολιτικών, δείχνοντας να το απολαμβάνουν, με τον Βιάνα να φωτογραφίζεται και σε έναν προσομοιωτή της Formula που υπάρχει στον χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός πορτιέρο του Θρύλου, είναι λάτρης των βιβλίων. Διαβάζει κυρίως ιστορικά, αν και σήμερα αγόρασε 3 μυθιστορήματα, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο Βιάνα είπε: «Αγόρασα βιβλία με φωτογραφίες από τα ελληνικά νησιά και από ελληνικά τοπία», ενώ ο Σεμπά ανέφερε με τη σειρά του: «Ήταν μία πολύ όμορφη μέρα σήμερα. Περάσαμε μία βόλτα από αυτή την ωραία έκθεση. Είμαστε περήφανοι που ο Ολυμπιακός είναι παρών και βοηθάει αυτές τις πρωτοβουλίες. Είμαστε ευτυχισμένοι που βοηθήσαμε». Όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να μάθει ελληνικά για να διαβάζει βιβλία, εκείνος απάντησε χαμογελώντας: «Πρώτα θα μάθω αγγλικά γιατί τα ελληνικά είναι πολύ δύσκολα».

Τέλος, για το βιβλίο που αγόρασε, το οποίο ήταν με την Ακρόπολη και σε ερώτηση που του έγινε για το αν την έχει επισκεφθεί, είπε: «Έχω πάει μία φορά και τώρα που είναι εδώ η οικογένειά του θέλω να πάω και με εκείνους».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσία των 3 παικτών του Ολυμπιακού στο Bazaar «Ένα βιβλίο για καλό σκοπό»