O Θρύλος του Μαρινάκη είναι ένα υγιές μαγαζί γωνία

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΟΥΣΚΙΔΗΣ

Εμείς εδώ στον «ΓΑΥΡΟ», τόσο από το site όσο και από την εφημερίδα, επισημαίναμε πρώτοι κάθε κακώς κείμενο που βλέπαμε στην ομάδα, ενώ μετά την εμφάνιση στην Κύπρο βγήκαμε και μιλήσαμε ανοιχτά για τα λάθη του προπονητή, αλλά και ορισμένων παικτών. Από εκεί και πέρα, όμως, από αυτό το σημείο μέχρι τη μεθοδευμένη και στοχευμένη προσπάθεια να δημιουργηθούν προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας και μια περίεργη περιρρέουσα ατμόσφαιρα, η απόσταση είναι τεράστια.

Φυσικά οι φορείς και οι μεταφορείς αυτής της γελοιότητας είναι γνωστοί σε όλους. Τα δήθεν αντικειμενικά παράκεντρα που εκτελούν τα δημοσιογραφικά συμβόλαια που τους αναθέτουν τα αφεντικά του αντι-Ολυμπιακού συνεταιρισμού έπιασαν και πάλι δουλειά. «Διαβλέπουν» πρόβλημα Μπέντο πριν από το κρίσιμο ματς με τα Γιάννενα, το οποίο αν το πάρουμε, θα έχουμε κάνει ένα ακόμα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Λογικό, λοιπόν, η προπαγάνδα να παίζει τα ρέστα της. Για ακόμα μια φορά βέβαια θα φάνε τα μούτρα τους, αφού σε αντίθεση με τα παραμάγαζα που υπηρετούν, ο Θρύλος του Μαρινάκη είναι ένα υγιές μαγαζί γωνία. Γι’ αυτό και οι αποφάσεις και οι όποιες διορθωτικές κινήσεις δεν ακολουθούν τις φαιδρές αναλύσεις κανενός εγκάθετου, αλλά πάντα γίνονται με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Αλλωστε, ας μην αγχώνονται, ξέρουν πολύ καλά ότι πάντα θα γίνεται αυτό που πρέπει για να τους έχουμε από... κάτω.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 11/12/2016)

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES