Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη έρχονται στο φως αποκαλυπτικά στοιχεία για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος του τραγουδιστή, τα οποία προκύπτουν μέσα από το πόρισμα-έκθεση πραγματογνωμοσύνης, που ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα και μπήκε στη δικογραφία της υπόθεσης.

Μέσα από τις 200 σελίδες του πορίσματος, που δημοσίευσε το protothema.gr, φαίνεται ότι το κοντέρ του μαύρου Mercedes έδειχνε ταχύτητα μεγαλύτερη των 118 χιλιομέτρων την ώρα, δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος, το όχημα έφυγε από τον δρόμο χωρίς να υπάρξει κάποια παρεμβολή άλλου αυτοκινήτου και, τέλος, ως αιτία παρουσιάζεται ο ανθρώπινος παράγοντας και όχι κάποια μηχανική βλάβη ή κατασκευαστικό λάθος του δρόμου.


ΔΙΑΦΩΝΕΙ Ο ΔΕΔΕΣ

Ωστόσο, πόλεμος έχει ξεσπάσει μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος, με τον πραγματογνώμονα της οικογένειας Παντελίδη, Αναστάσιο Δέδε, να διαφωνεί κάθετα. Ο κ. Δέδες μιλώντας στη «Freddo» λέει πως «πρόκειται για σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το αυτοκίνητο να κινούνταν με αυτή την ταχύτητα. Αν πήγαινε με 120 χιλιόμετρα, θα είχε βρεθεί στη Βουλιαγμένης και δεν θα σταματούσε 30 μέτρα μετά τη σύγκρουση στο στηθαίο.

Διαβάστε περισσότερα στη Freddo που κυκλοφορεί…