Την πρόκρισή του στους «32» θέλει να σφραγίσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Γιανγκ Μπόις στον Ναό για την 5η αγωνιστική του Europa League. Live από το gavros.gr στις 22:05/COSMOTESPORT3.

Οι «ερυθρόλευκοι» με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ελβετική ομάδα εξασφαλίζουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Αν μάλιστα οι πρωταθλητές Ελλάδας κερδίσουν την ομάδα του Αντι Χίτερ, τότε την 6η και τελευταία αγωνιστική θα παίξουν στην Κύπρο την πρωτιά με τον ΑΠΟΕΛ.

Το ματς με την Γιανγκ Μπόις, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο. Αφενός γιατί ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από 18 ημέρες, καθώς το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 6 Νοεμβρίου με τον ΠΑΟ, αφετέρου επειδή η ελβετική ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα παίξει το τελευταίο της χαρτί.

Ο Θρύλος, όμως, με τη βοήθεια των χιλιάδων οπαδών του θα τα δώσει όλα για να πάρει την πρόκριση στους «32». Οι ΓΑΥΡΟΙ θα γεμίσουν τον Ναό και θα σπρώξουν την ομάδα του Μπέντο σε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη.

Αλλωστε, όπως είπε και ο Πορτογάλος τεχνικός ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει για την ισοπαλία, αλλά για τη νίκη προκειμένου να διεκδικήσει την πρωτιά. Ολοι μαζί, λοιπόν, μια γροθιά για να πάρει ο Θρύλος τη νίκη και να σφραγίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πρόκριση στην επόμενη φάση.