Αρκετά... θέματα είχε η χθεσινή διαιτησία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Δίχως να αποτελεί δικαιολογία για την κακή βραδιά, ο Γιώργος Κομίνης και ο Γιώργος Καλφόγλου, έκλεισαν τα μάτια σε ορισμένες «καθαρές» φάσεις. Ωστόσο, οι... αντικειμενικοί έκαναν "γαργάρα" τη χθεσινή βραδιά. Άντε, στην... καλύτερη περίπτωση να έγραψαν ότι ο Ολυμπιακός έχει παράπονα, όχι ότι αδικήθηκε σε κάποιες φάσεις.

Το πέναλτι που κάνει ο Δημήτρης στον Ζντιέλαρ, στο 27’, όταν τον τραβάει και τον κρατάει για να μη προλάβει τη μπάλα (και όντως δεν την προλαβαίνει για να πιάσει την κεφαλιά), αλλά και το οφσάιντ που δίνεται στον Φινμπόγκασον (από υπέροχη κάθετη του Ντομίνγκες), ο οποίος στη συνέχεια γυρίζει στον Ερνάνι και εκείνος σκοράρει, είναι δύο πολύ ξεκάθαρες φάσεις. Η τελευταία φάση είναι αυτή που έχουμε στη φωτογραφία, όπου φαίνεται πως ο αμυντικός κάτω στην εικόνα καλύπτει τον Ισλανδό επιθετικό. Έτσι, γιατί με τους... αντικειμενικούς θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

Δύο φάσεις που θα μπορούσαν να είχαν διαμορφώσει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Επαναλαμβάνουμε, δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα της χθεσινής βραδιάς.

Βέβαια, αυτό που σε παιχνίδι του Ολυμπιακού το κάνουν «γαργάρα», είναι για Όσκαρ. Δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα γινόταν αν αυτές οι φάσεις ήταν στην πλευρά του Πλατανιά, ή ακόμα χειρότερα, αν σε αυτές τις φάσεις είχε αδικηθεί ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ. Ξέρετε και ξέρουμε την... κατάληξη σε εκείνο το ενδεχόμενο: Θα είχαμε εκπομπές για καμία εβδομάδα για τις... σκιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα που έγιναν σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, όλα είναι καλά, μάγκες. Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα, σωστά;

 

Πηγή: gavros.gr