Στην BRIDAL EXPO, Bridal Fashion Week, θα συμμετέχει ο Δήμος Ύδρας μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΥ), σε μια έκθεση που είναι αφιερωμένη στους μελλόνυμφους και τους νέους γονείς.

Η Bridal Expo που το 2017 γιορτάζει τα 5 χρόνια λειτουργίας της, είναι μια διοργάνωση που υπερβαίνει ετησίως τους 12.000 επισκέπτες, ενώ ειδικό τμήμα της έκθεσης προβάλλει την Ελλάδα σαν γαμήλιο προορισμό και συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον μελλονύμφων, wedding planners, επίσημων φορέων και δημοσιογράφων.

Κάθε αρχή του χρόνου οι επισκέπτες της έκθεσης, μελλόνυμφοι, wedding planners, δημοσιογράφοι & νέοι γονείς, απολαμβάνουν πρώτοι από όλους τα καινούργια σχέδια νυφικών, τα πρώτα δείγματα, τις πλέον πρωτότυπες και καλύτερες ιδέες, σε μια ονειρεμένη γαμήλια ατμόσφαιρα. Η διοργάνωση υποστηρίζεται από μεγάλο επικοινωνιακό πρόγραμμα και συγκεντρώνει πολλούς χορηγούς.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 14,15,16 Ιανουαρίου 2017.

Το καινούργιο project “Greece the wedding destination” ξεκίνησε το 2016 με μεγάλη επιτυχία. Παρουσιάστηκαν δώδεκα (12) γαμήλιοι προορισμοί και έκλεισαν συμφωνίες με αρκετούς μελλόνυμφους. Το τμήμα αυτό αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και το 2017.

Η Ύδρα θα λάβει μέρος στην έκθεση προβάλλοντας  στους μελλόνυμφους έναν ειδυλλιακό γαμήλιο προορισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο στην Ύδρα φιλοξενούνται πολλοί γάμοι, με πολλούς νέους να επιθυμούν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους σε ένα ρομαντικό εκκλησάκι ή σε ένα όμορφο νησιώτικο τοπίο ή ακόμα σε μια μαγευτική παραλία.