Χαμός, «τρέλα», «αρρώστια» από τη μεγάλη νίκη με 1-0 του Ολυμπιακού μέσα στο Ζάγκρεμπ. Οι Πειραιώτες ήταν φοβεροί και τρομεροί χθες, έκαναν απίστευτη διαχείριση του αγώνα και έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη η οποία τους δίνει πολλές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που άξιζε, έκανε αυτό που έπρεπε και πλέον η νίκη του έχει «ταξιδέψει» σε όλο τον κόσμο, με τα παρακάτω δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως ο Ιντέγε οδηγεί τον Θρύλο σε σίγουρα μονοπάτια.

Αναλυτικά η υπόκλιση από όλο τον κόσμο

UEFA: Ο Ιντέγε έριξε κάτω την Ντιναμό, ο Ολυμπιακός κέρδισε ξανά. Ο Ιντέγε Μπράουν σκόραρε από μια σχεδόν αδύνατη γωνία, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας "έχτισαν" επάνω στη νίκη τους επί της Άρσεναλ και συνέχισαν με μία ακόμα εκτός έδρας νίκη.

Guardian: Ο Μπράουν Ιντέγε εξαφάνισε την Ντιναμό και αύξησε τις πιθανότητες του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες έχουν περισσότερες πλέον για να φτάσουν στη νοκ-άουτ φάση του Champions League, καθώς το γκολ του Ιντέγε τους βοήθησε να κερδίσουν με 1-0 την Ντιναμό.

Eurosport: Ο Ιντέγε Μπράουν έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη με 1-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Ολυμπιακός Πειραιώς αύξησε τις ελπίδες του να προχωρήσει στην επόμενη φάση του Champions League.

Mundodeportivo: Ο Ιντέγε οδηγεί τον Ολυμπιακό. Ένα γκολ του Νιγηριανού στη "στενή μάχη" του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έδωσε τη νίκη την ελληνική ομάδα με 0-1, που είναι δεύτερη στον έκτο όμιλο και έχει μείνει στο κόλπο για να περάσει στα νοκ άουτ παιχνίδια.

RTP: Ο Ολυμπιακός ήταν νικητής στην Κροατία. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα κέρδισε στην Κροατία την Ντιναμό και έχει έξι πόντους στον έκτο όμιλο του Champions League.

Record (Πορτογαλία): Ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα σημείωσε τεράστια επιτυχία. Κέρδισε στο Ζάγκρεμπ και έπιασε την Μπάγερν Μονάχου. Ο Ολυμπιακός σημείωσε μια σπουδαία νίκη με 0-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και κατάφερε να φτάσει την Μπάγερν στην κορυφή του έκτου ομίλου.

Record (Μεξικό): Ο Ολυμπιακός κέρδισε με το ελάχιστο την Ντιναμό. Ο Ιντέγε σκόραρε το 1-0 και οι Έλληνες παρέμειναν στη δεύτερη θέση.