ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΟΥΣΚΙΔΗΣ

Η κανονική Δικαιοσύνη τελείωσε τον «Ψηλό Παναθηναϊκάκια». Ο καλός φίλος των προέδρων του Παναθηναϊκού, που έγινε πανελληνίως γνωστός από το σχετικό παρατσούκλι που φέρεται να του απέδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε απομαγνητοφωνημένη συνομιλία με τρίτο πρόσωπο, έφαγε… χοντρή καμπάνα από τους ίδιους τους συναδέλφους του δικαστικούς, η οποία βάζει άδοξους τίτλους τέλους στη θητεία του ως προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών και του αφαιρεί τη δυνατότητα να είναι εκ νέου υποψήφιος για το ίδιο πόστο.

Ο «κολλητός» των Πατέρα, Βγενόπουλου και Αλαφούζου, ο ενορχηστρωτής της στημένης χυδαιότητας κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη που φέρει την υπογραφή του δεξιού του χεριού, Δασκαλόπουλου, ο άνθρωπος που μέσω παρασκηνιακών διεργασιών στοχοποιούσε σε κάθε ευκαιρία τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και την ίδια την ομάδα (αφού ως γνωστόν ο Θρύλος είναι ο στόχος αυτής της πολύπλευρης πολεμικής), τιμωρήθηκε με παραδειγματικό τρόπο, από τον ίδιο τον θεσμό που το «πράσινο σύστημα» επιχείρησε να καταστήσει βασικό εργαλείο των υπόγειων επιδιώξεών του. Εναντίον του Ντογιάκου είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, καθώς η ίδια η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, καθώς και ο υπουργός Δικαιοσύνης, του είχε αποδώσει σειρά εξωθεσμικών παρεμβάσεων, το αποτέλεσμα των οποίων το βιώσαμε όλοι πριν από μία εβδομάδα.

Το γεγονός αυτό συνιστά προμήνυμα ότι η συνωμοσία κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη θα καταρρεύσει πλήρως, αφού στήθηκε πάνω σε σαθρά θεμέλια και συνιστούσε εκτέλεση συμβολαίου κατά του ίδιου του Θρύλου. Ευτυχώς, υπάρχουν σ’ αυτό τον τόπο σοβαροί δικαστές, που δεν αποφασίζουν βάσει των συκοφαντιών του ΣΚΑΪ και του SDNA και που δεν κάνουν... χατίρια! 

Φυσικά και από τα παλικάρια του SDNA δεν θα περιμέναμε τίποτ’ άλλο παρά κάλυψη στον «αγαπημένο» τους δικαστικό λειτουργό, αλλά και προσπάθεια να θολώσουν το τοπίο. Δυστυχώς γι’ αυτούς, τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται ξεκάθαρα. Το κουβάρι ξετυλίγεται επικίνδυνα και μαζί με την… αγωνιστική ξεφτίλα του αντιολυμπιακού συνεταιρισμού, έρχεται και η εξωαγωνιστική. 

Η ομάδα σήμερα καλείται να αποδείξει πως έχει μπει για τα καλά στον σωστό δρόμο, σε όλα τα επίπεδα. Επειδή πολλή συζήτηση έχει γίνει για τις επικείμενες επιλογές του Μπέντο, δεν χρειάζεται εμείς να μπούμε σ’ αυτήν τη διαδικασία. Το βάθος του ρόστερ είναι δεδομένο και από κει και πέρα όλα θα φανούν στην πράξη… Περισσότερα αύριο που θα έχουμε… υλικό!