Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Γιανγκ Μπόις στην Ελβετία.

Ο Σέρβος μέσος δήλωσε ότι ο Θρύλος έχει πολύ υψηλές προσδοκίες και θέλει να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πορεία του στο Europa League. Όπως ανέφερε, ωστόσο, πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Παράλληλα, δήλωσε ότι νιώθει περήφανος που φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, το οποίο στο παρελθόν έχουν φορέσει σπουδαίοι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Δεν είναι η πρώτη μου φορά. Είμαι περισσότερο υπεύθυνος για άλλα πράγματα, είμαι περήφανος που φοράω το περιβραχιόνιο αλλά δεν σημαίνει αγωνιστικά κάτι διαφορετικό για μένα. Είναι η 4η – 5η φορά που θα το φοράω και είναι μεγάλη ευθύνη, δεν αλλάζει κάτι όμως, κάνω την ίδια δουλειά, με περισσότερες ευθύνες. Είμαι περήφανος, αν σκεφτεί κανείς ποιοι το έχουν βάλει το περιβραχιόνιο στο παρελθόν, κάτι που δείχνει και το βάρος της ευθύνης».

Για το τι έχει αλλάξει σε σχέση με την αρχή της σεζόν: «Υπάρχουν διαφορές στην ομάδα σε σχέση με το ξεκίνημα της περιόδου. Είμαστε βελτιωμένοι στη φυσική κατάσταση, ενώ έχουμε βελτιώσει και την ποιότητα του παιχνιδιού μας όπως δείξαμε με τη Βέροια. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης στη συνέχεια, είμαστε στο σωστό δρόμο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το τι περιμένουν οι ΓΑΥΡΟΙ από την ομάδα: «Ξέρω ότι περιμένουν πολλά από εμάς. Το ματς κόντρα στη Γιανγκ Μπόις θα είναι πολύ δυνατό, χρειάζεται πολύ δουλειά για να περάσουμε τον όμιλο. Αν περάσουμε θα δούμε μετά τι θα καταφέρουμε, αλλά πρώτα να περάσουμε τον όμιλο και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρώτο ματς. Η ομάδα έχει ψηλά τον πήχη και υψηλές προσδοκίες. Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση. Για να έρθει πρέπει να ξεκινήσουμε θετικά. Φαίνεται εύκολο στα χαρτιά αλλά στο γήπεδο δεν είναι. Θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα λόγω και του πλαστικού χλοοτάπητα».

Για το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε πλαστικό χλοοτάπητα: «Έχω παίξει πολλές φορές σε τέτοιο γήπεδο, σε επίσημο παιχνίδι όμως νομίζω μόνο μια φορά στη Σερβία. Είναι πολύ δύσκολο, πολύ διαφορετικό και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να προσαρμοστούμε. Έχουμε να κάνουμε μια ακόμη προπόνηση σε αυτό και πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».