Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν στοχοποιηθεί και βάλλονται από ένα σύστημα διαβολής, που έχει βαλθεί να σταματήσει με κάθε (αθέμιτο) τρόπο την κυριαρχία των «ερυθρόλευκων». Πλέον, ακόμη και όσοι έκαναν ότι δεν καταλαβαίνουν, έχουν αντιληφθεί τι παίζεται και για ποιον λόγο ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας βρίσκεται στο... σημάδι.

Πολλοί από εκείνους που επιτίθενται και κατασκευάζουν πλεκτάνες και σενάρια εναντίον του Ολυμπιακού και του προέδρου του, δεν αντιλαμβάνονται ότι όλα αυτά λειτουργούν ακριβώς όπως το μπούμερανγκ: Η λάσπη επιστρέφει σε εκείνους που την εκτόξευσαν. Και κάπως έτσι αποκαλύπτονται, τόσο οι ίδιοι όσο και οι προθέσεις τους.Τις τελευταίες ημέρες η κινητοποίηση που λαμβάνει χώρα στις τάξεις των απλών φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι εντυπωσιακή. Οι ΓΑΥΡΟΙ διαπιστώνουν ξεκάθαρα το μένος του συστήματος που εχθρεύεται την αγαπημένη τους ομάδα.Και κυρίως αντιλαμβάνονται ότι όλα γίνονται για να τραυματιστεί ο Ολυμπιακός.

Δεν είναι τυχαίο ότι η φράση του Βαγγέλη Μαρινάκη πως έχει ακόμη 15 πρωταθλήματα να πάρει, έως ότου εκπληρώσει την υπόσχεση που είχε δώσει (σ.σ. είχε μιλήσει για επιπλέον 20 κούπες), ενόχλησε ακόμη και τον εισαγγελέα Δασκαλόπουλο και τους φίλους του.
Από αυτή την Κυριακή, όμως, όλοι αυτοί που αποφάσισαν με τόσο δόλιο και χυδαίο τρόπο να πολεμήσουν τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του, θα πάρουν τις απαντήσεις που τους αξίζουν. Στο παιχνίδι με τη Βέροια ο κόσμος του Θρύλου θα στείλει το δικό του μήνυμα προς κάθε επίδοξο χαλίφη, κάθε διεφθαρμένο «εργαλείο» της προπαγάνδας κατά του συλλόγου.

Μάλιστα, ήδη άρχισε η... πλάκα και μέσω των Social Media προς όλους εκείνους που θεωρούν ότι με τις μηχανορραφίες τους θα σταματήσουν το «ερυθρόλευκο» ποτάμι. Το Hashtag #alla15protathlimata θα είναι από εδώ και πέρα το trend σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διότι αυτή τα (τουλάχιστον) «ΑΛΛΑ 15 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ» που υποσχέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι το βασικό ζητούμενο, ο κύριος λόγος της αλήτικης επίθεσης που δέχεται ο ίδιος και κυρίως ο Ολυμπιακός.

Στείλτε τα δικά σας μηνύματα με το hashtag #alla15protathlimata στα social media και... γλεντήστε τους...