Περιχαρής από την εκπληκτική εμφάνιση κυρίως του δευτέρου μέρους, που οδήγησε τον Θρύλο στο εμφατικό 4-0 επί τη; ΑΕΚ, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Μάρκο Σίλβα.

Λίγες στιγμές μετά την λήξη της αναμέτρησης του Ναού, που βρήκε τους νταμπλούχους Ελλάδας να πανηγυρίζουν την έβδομη διαδοχική τους νίκη στη φετινή Super League και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν δίστασε να μοιράσει συγχαρητήρια στους πάντες!

Ερωτηθείς για τους λόγους που οδήγησαν στην άνετη νίκη, ο 38χρονος κόουτς του Θρύλου τόνισε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova:

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο και έπρεπε να προσπαθήσουμε πάρα πολύ να πάρουμε  τη νίκη, Ήταν αρχικά ένα παιχνίδι που δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε . Καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να βγάλουμε τα γκολ. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας στους παίκτες μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, χαρούμενοι, όμως όλα οφείλονται στη σκληρή δουλειά. Ο Ολυμπιακός είναι  μια ομάδα που ξέρει να κερδίζει συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα».