Ένα βήμα πιο κοντά στην πυροδότηση της βόμβας Νιλμάρ, ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη, προκειμένου να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» τον σπουδαίο Βραζιλιάνο επιθετικό, Νιλμάρ. Ο παίκτης θέλει να παίξει στον Θρύλο και μάλιστα ίσως την Τετάρτη να έρθει στην Αθήνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν αγώνα δρόμου για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του και να τον δηλώσουν στη λίστα για τα παιχνίδια με την Αρούκα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να κάνει μια αλλαγή στη λίστα που κατέθεσε πρόσφατα στην UEFA για τα παιχνίδια με την πορτογαλική ομάδα.

Μάλιστα, ο Νιλμάρ έχει κάνει κανονικά προετοιμασία, γεγονός που σημαίνει ότι είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί. Μιλάμε για ένα πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα… ρίξει το «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Βραζιλιάνος είναι τρομερός παίκτης και θα ανεβάσει επίπεδο όχι μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και όλο το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Νιλμάρ έχει τρία εκατομμύρια συμβόλαιο, όμως, θέλει να έρθει στην Ευρώπη και να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λατινοαμερικάνος είχε προτάσεις από την Τουρκία και την Ισπανία, γεγονός που δείχνει πόσο πολύ σπουδαίος παίκτης είναι.

Αλλωστε, άπαντες τον έχουν απολαύσει να μαγεύει με τη φανέλα της Βραζιλίας, αλλά και των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκε. Είναι ένας παίκτης που θα αλλάξει το ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα βρίσκεται σε μια ηλικία, που μπορεί να είναι χρήσιμος για χρόνια.

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES