Την Μποαβίστα αντιμετώπισε χθες για την πρώτη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος η Αρούκα. Το ματς έγινε εκτός έδρας για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, η οποία έχασε με... κατεβασμένα τα χέρια με 2-0. Μάλιστα, να σημειωθεί πως η Μποαβίστα απέφυγε πέρυσι τον υποβιβασμό τις τελευταίες αγωνιστικές, άρα δεν μπορεί να έχει προοδεύσει τόσο μα τόσο πολύ μέσα σε μερικούς μήνες και να κάνει ό,τι θέλει μια ομάδα που εξασφάλισε την έξοδό της στην Ευρώπη.

Αυτό σημαίνει πως η Αρούκα έχει αρκετά προβλήματα και προφανώς αμυντικά. Πάρα πολλές ευκαιρίες έκανε η Μποαβίστα στην αντίπαλη περιοχή και το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο μεγάλο για τους τελικούς νικητές. Το 2-0 δηλαδή δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα πρέπει να δει τα προβλήματα της Αρούκα και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν. Καλή ομάδα είναι η Αρούκα, αλλά όχι μεγαθήριο. Έχει αδυναμίες τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει ξεκινήσει με σκοπό να πάρει αυτό που θέλει στην Πορτογαλία.