Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο στην προσέλευση του κόσμου, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, η ετήσια καλοκαιρινή, μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων στο προαύλιο του ενοριακού ναού του Αγίου Κρίσπου. Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος όλα τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, παρουσιάζοντας στο πρώτο μέρος παραδοσιακούς χορούς και στο δεύτερο μία πολύ επιτυχημένη μουσική παράσταση εμπνευσμένη από ταινίες του παλιού, ελληνικού κινηματογράφου.

Η βραδιά περιελάμβανε επίσης ζωντανή μουσική από τους μαθητές του κ. Αλέξανδρου Σπίτζινγκ, της μουσικής σχολής Άγιος Νεκτάριος, που με τα έγχορδα τους απέδωσαν παραδοσιακούς σκοπούς. Η όλη προσπάθεια, που έκαναν τα μέλη του συλλόγου, απέδωσε τη γνώριμη ατμόσφαιρα ζωντάνιας και κεφιού, που είναι πάντα το κύριο χαρακτηριστικό τούς. Το κοινό απόλαυσε πραγματικά τη βραδιά, χειροκροτώντας ζωηρά σε κάθε ευκαιρία.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης και παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Οικονόμου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Γιάννης Ζορμπάς, η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Αικατερίνη Σαλπέα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Ηλίας Γρυπαίος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κύριος Δημήτρης Καραγιάννης. Τη διδασκαλία των χορών έκανε η κυρία Σοφία Κάππου.