Μία ακόμα ημέρα θα έχουν στη διάθεσή τους οι παλιοί κάτοχοι, προκειμένου να ανανεώσουν τα διαρκείας τους και να κλείσουν θέση στον Ναό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τις τελευταίες ημέρες οι ΓΑΥΡΟΙ ανανεώνουν κατά χιλιάδες τα εισιτήριά τους και γι’ αυτό το λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να δώσει μία ακόμα μέρα παράταση στις ανανεώσεις.

Οι οπαδοί του Θρύλου, λοιπόν, θα μπορούν την Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 18:00 να ανανεώσουν τα διαρκείας τους και να παρακολούθησουν και τη νέα σεζόν από κοντά όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ο κόσμος λατρεύει την ομάδα και το αποδεικνύει έμπρακτα με το χαμό που κάνει για τα εισιτήρια διαρκείας.

Ολοι μαζί, κόσμος, διοίκηση και ομάδα θα ζήσουν και τη νέα σεζόν μοναδικές στιγμές χαράς και περηφάνιας. Ο Βίκτορ Σάντσεθ και οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να οδηγήσουν το σύλλογο σε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Την Πέμπτη (30/6) θα υπάρξει νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός  σχετικά με τη διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας σε νέους κατόχους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης των περυσινών κατόχων για ανανέωση των διαρκείας τους, θα δοθεί και νέα παράταση άλλης μίας ημέρας, για την Πέμπτη 30/6 από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Επίσης ανανεώσεις γίνονται τηλεφωνικά στο 210-4800920 και μέσω internet στην σελίδα www.olympiacos.org.

Τέλος αύριο θα υπάρξει νέα ενημέρωση για τις ημερομηνίες των αλλαγών (όσων έχουν ανανεώσει) και της διάθεσης σε νέους κατόχους.