Όλη την εβδομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός συνηθίζει να μην αποκαλύπτει τις σκέψεις του και είναι κάτι που το κάνει για πολλούς λόγους. Από τη μία δεν θέλει τα σχέδια του να δουν το φως της δημοσιότητας και από την άλλη θέλει να έχει στην… τσίτα όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Γι' αυτό και ο Πορτογάλος προπονητής πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές του στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, διότι ήθελε όλοι τους να είναι σε ετοιμότητα. Οι προβληματισμοί του Πέδρο Μαρτίνς είχαν να κάνουν περισσότερο με τις θέσεις από τη μέση και μπροστά. Εκεί προβληματιζόταν ο Πορτογάλος κόουτς.

Τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς κατέληξε στον Σα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τον Ραφίνια στο δεξί άκρο και τον Χολέμπας αριστερά. Σεμέδο και Μπα θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Πειραιωτών.

Στα χαφ επέλεξε τους Καμαρά, Εμβιλά με τον Φορτούνη να παίζει μπροστά τους. Στα άκρα από τη μία πλευρά ξεκινάει ο Βρουσάι και από την άλλη ο Μπρούμα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Ελ Αραμπί.