Η πρωτοφανής και παράνομη ενέργεια του ΠΑΟΚ να δημοσιοποιήσει τα συμβόλαια του Μάριου Σιαμπάνη με τον Ολυμπιακό και τον Άρη, χωρίς καν να καλύψει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που αναφέρονταν σε αυτά, όπως διεύθυνση κατοικίας, ΑΔΤ και ΑΦΜ, πέραν της εισαγγελικής παρέμβασης και των νομικών ενεργειών του ποδοσφαιριστή, προκάλεσε και την αντίδραση του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι έστειλαν εξώδικο στον ΠΑΟΚ, ζητώντας να κατέβουν εντός των επόμενων ωρών οι φωτογραφίες των συμβολαίων από την επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου, ξεκαθαρίζοντας ότι, εάν αυτό δε συμβεί, θα υπάρξουν οι ανάλογες νομικές ενέργειες.

Ο Ολυμπιακός επέλεξε και επιλέγει πάντα τη νομιμότητα, σε όλες τις ενέργειές του.

Δεν κινήθηκε επικοινωνιακά, για να κατασκευάσει αστείες εντυπώσεις (με ερωτήσεις ωσάν… εισαγγελέας), αλλά κινείται νομικά, με βάση τα δικαιώματά του ως εταιρείας από τον ελληνικό νόμο και τους ποδοσφαιρικούς κανονισμούς.

Ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται, δεν επιδιώκει να παίξει το φαιδρό παιχνίδι του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

Δεν επιλέγει να πέσει στο επίπεδο κατινίστικης διαμάχης που επέλεξε να κάνει σημαία ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, με σκοπό να συκοφαντήσει τον Ολυμπιακό, τον Σιαμπάνη και όποιον θεωρεί ότι δεν παίζει το παιχνίδι του.

Παρεμπιπτόντως, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ επιδίδεται σε απειλές με τη μορφή φωτοβολίδων προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τον κόσμο, επιβεβαιώνεται και από το πρόσφατο παρελθόν.

Είναι γνωστή η πρακτική από την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας.

Κλείσαμε αισίως ένα χρόνο και αντίστοιχη ενέργεια δεν έχει κάνει ο ΠΑΟΚ εναντίον του Ολυμπιακού.

Δεν έχει στείλει ένα απλό εξώδικο, πολλώ δε μάλλον μηνύσεις και αγωγές.

Υπενθυμίζουμε ότι για το ίδιο θέμα, όπως και για τη διαρροή επίσημου εγγράφου της FIFA για τη μεταγραφή του Κρίστινσον, ο Ολυμπιακός έχει στείλει εξώδικο και στην ΕΠΟ.

Δίνοντας περιθώριο 72 ωρών, για να ενημερωθεί για τους υπευθύνους.