Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σε όλο τον κόσμο και φαίνεται πως εκτός από τον Φρέντρικ Μπιόρκαν εντόπισε και άλλον παίκτη στη Νορβηγία και πιο συγκεκριμένα στην Μπόντο Γκλιμτ.

Ο λόγος για τον Φιλίπ Ζινκερνάγκελ, ο οποίος είναι 26χρονών και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού εξτρέμ και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες της πρωταθλήτριας Νορβηγίας.

Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν τον Δανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον εκτός από τον Ολυμπιακό και των Μπασακσεχίρ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η περίπτωση του Ζίνκερνάγκελ είναι εφικτή σχετικά για τον Ολυμπιακό, καθώς το συμβόλαιο του 26χρονου άσου λήγει τον ερχόμενο μήνα και μένει ελεύθερος, με τους «ερυθρόλευκους» να μπορούν να τον αποκτήσουν χωρίς να δώσουν χρήματα στην ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θεωρείται ένας από τους καλύτερους σκόρερ στη Νορβηγία, ενώ αγωνίστηκε φέτος σε 22 αγώνες και κατέγραψε στο ενεργητικό του 14 γκολ και 19 ασίστ και παράλληλα μετρά και 3 γκολ σε 3 ματς για τα προκριματικά του Europa League.

Πριν την Μπόντο Γκλιμτ, ο Ζίνκερνάγκελ είχε αγωνιστεί στην Δανία με την Σοντερίσκε όπου και είχε απολογισμό σε 48 ματς 5 γκολ και 5 ασίστ, αλλά και στην Χέλσινγκορ όπου είχε 31 παιχνίδια, με 5 γκολ και 6 ασίστ.