Ο Ολυμπιακός πήρε ξεκάθαρη και σαφή θέση για την υπόθεση της συμμετοχής ποδοσφαιριστών του στο περίφημο πάρτι της Λεωφόρου Συγγρού. Με επίσημη ανακοίνωσή τους, οι Ερυθρόλευκοι επισημαίνουν ότι οι Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε θα κληθούν να πληρώσουν βαρύ πρόστιμο, ενώ παράλληλα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και όσα προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού.

Στην ανακοίνωσή του, ο Ολυμπιακός χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη στάση των τριών ποδοσφαιριστών και παράλληλα αναφέρει ότι το χρηματικό πρόστιμο που θα πληρώσουν, θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.
Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

πηγή:to10.gr