Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μαρσέιγ και τόνισε μεταξύ άλλων πως πήρε το ρίσκο με Φορτούνη και Χασάν γιατί ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη απέναντι στους Γάλλους.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα είναι πως τέτοια παιχνίδια και τέτοια νίκη έπρεπε να τη ζήσουμε μαζί με τον κόσμο. Είμαστε ευτυχισμένοι για το αποτέλεσμα, περήφανοι για την ομάδα μας, το άξιζε και της αξίζουν συγχαρητήρια. Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι, ξεκίνησε κάτι, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί και θέλουμε δύναμη για τη συνέχεια. Το παιχνίδι αυτό το κερδίσαμε δίκαια. Θέλω να τονίσω για την είσοδο των Φορτούνη και Χασάν, ότι πήρα το μεγαλύτερο ρίσκο που μπορούσα. Μπορούσαν να γίνουν τα πάντα, όχι επειδή δεν ήμασταν καλύτεροι, αλλά επειδή μπορούσαν να βγουν αντεπιθέσεις και να γίνουν όλα. Αλλά πήρα αυτή την απόφαση γιατί μας άξιζε το καλύτερο».

Για το αν η νίκη της Σίτι επί της Πόρτο αλλάζει τα σχέδιά του για το παιχνίδι στο Οπόρτο: «Δεν θα αλλάξει τα σχέδιά μας. Στο Ντραγκάο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και θα παίξουμε όπως είχαμε σκοπό να το κάνουμε. Σκεφτόμαστε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο, είμαστε χαρούμενοι γιατί ο Ολυμπιακός έχει ανακτήσει την εικόνα που είχε στην Ευρώπη. Σήμερα κανείς δεν αμφιβάλει πως ο Ολυμπιακός πάει για να προκριθεί κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για το αν θα δούμε τον Πέπε σύντομα: «Πρέπει να σκεφτούμε πως ο Πέπε δεν έχει ρυθμό από τον Μάιο. Είναι δύσκολο να είναι σε παιχνίδια με τέτοιες απαιτήσεις. Φυσικά θα είναι μαζί μας, αλλά πρέπει να του δώσουμε χρόνο γιατί δεν έχει ρυθμό».

Για το αν θα παίξουν οι ίδιοι με την Πόρτο: «Δεν το ξέρω, μια μέρα θα σας πω την ενδεκάδα πριν το παιχνίδι!»