Επίσκεψη στην Αίγινα πραγματοποιεί αύριο, 24/09/2020, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης, κατά την οποία η κυρία Αγγελοπούλου θα συνοδεύεται από τον Διευθυντή Λειτουργίας της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" Θανάση Κανταρτζή, έχει ως εξής:

12:00: Υποδοχή στο Παλαιό Δημαρχείο από τον Δήμαρχο, κ. Γιάννη Ζορμπά. Μετάβαση στην αίθουσα του 1ου ορόφου, όπου θα γίνει συνάντηση με φορείς και θεσμικούς. Στη συνάντηση λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν σε όλη την Περιφέρεια Αττικής θα παρευρεθούν ο Δήμαρχος Αίγινας, κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Δήμου Αίγινας για τον εορτασμό των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, κ. Μανώλης Κοττάκης και η Πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Αίγινας κα. Κουκούλη Μαρία.

13:00: Αναχώρηση με τα πόδια από το Παλαιό Δημαρχείο για την Μητρόπολη.

13:25: Αναχώρηση από την Μητρόπολη με τα πόδια για το Κυβερνείο.

Στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα της Επιτροπής «Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα»

Στον …αέρα του διαδικτύου είναι από σήμερα η επίσημη ιστοσελίδα της Επιτροπής 2021 του Δήμου Αίγινας «Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα». Η Επιτροπή συστάθηκε για τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://aeginafirstcapital.gr ο πρόεδρος της Επιτροπής Μανώλης Κοττάκης καλωσορίζει τους αναγνώστες με «Το λυχνάρι του Καποδίστρια», δίνοντας το στίγμα του εορτασμού, ενώ «Η ορκωμοσία του Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα», του πρωτοπρεσβύτερου Εμμανουήλ Γιαννούλη, εφημέριου του Μητροπολιτικού Ναού Αίγινας, μας μεταφέρει την ατμόσφαιρα της καθοριστικής για το ελληνικό κράτος ημέρας. Δείτε επίσης όλα τα μέλη της Επιτροπής.