Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου (21:00), που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, με το οποίο θα κάνει το νταμπλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βάζει τον Μπρούνο στο δεξί άκρο της άμυνας και μεταθέτει στο αριστερό τον Βασίλη Τοροσίδη.  Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, με τους Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Μασούρα πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Ο προπονητής των Πειραιωτών προσπαθεί να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στα δύο άκρα της άμυνας με τους Μπρούνο και Τοροσίδη, αφού μετά την απαράδεκτη απόφαση της ΕΠΟ, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που απέκτησε φέτος ο Ολυμπιακός και είναι υποχρεωμένος να βάλει μόνο ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ.

Παράλληλα, κάτω από τα δοκάρια χρησιμοποιεί τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, αφού οι Ζοσέ Σα και Μπόμπι Αλεν είναι τραυματίες. Ο νεαρός γκολκίπερ θα βρίσκεται μπροστά στην εστία, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Μπρούνο, Σισέ, Μπα, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης,  Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ελ Αραμπί.