Ο Γιαν Εμβιλά λίγο μετά τις 13:30 έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό του Ολυμπιακού προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους, όπως είχε αποκαλύψει to10.gr.

Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός μέσος συμφώνησε με τη Σεντ Ετιέν για να λύσει τη συνεργασία του χθες, ενώ παράλληλα τα έχει βρει και με τους Πειραιώτες προφορικά για 3ετες συμβόλαιο. Έτσι ο Εμβιλά πήρε το πρώτο αεροπλάνο για την Αθήνα για τις τελικές επαφές με τον Ολυμπιακό, αλλά και για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Φυσικά πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή, με την καριέρα του Γάλλου μέσου να μιλάει από μόνη της, ενώ αναμφίβολα είναι το «μπαμ» του καλοκαιριού. Μέχρι το επόμενο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του περιμένει πως η προσθήκη του 30χρονου μέσου θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να πιστεύει ότι ο Εμβιλά με την εμπειρία του θα είναι παίκτης – κλειδί στον φετινό Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος έχει περάσει από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς πέρα από τη Σεντ Ετιέν που ήταν τα τελευταία 2,5 χρόνια, έχει περάσει από την Ίντερ, τη Ρουμπίν Καζάν, και τη Σάντερλαντ, ενώ είναι διεθνής και 22 φορές με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, στην οποία είχε στο πλευρό του και τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του «10» από την άφιξη του Εμβιλά: