Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και επίσημα είναι πλέον ο Πέπε! Ο Πορτογάλος μέσος που βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα ανακοινώθηκε επίσημα από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Όπως είχε αποκαλύψει to10.gr, o Πέπε υπέγραψε 4ετες συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και έρχεται να ενισχύσει την μεσαία γραμμή με τον Πέδρο Μαρτίνς να ποντάρει πολλά πάνω στην ποιότητα του.

Ο 23χρονος άσος άλλωστε είναι επιλογή του Μαρτίνς που θεωρεί πως θα δέσει άμεσα στον Ολυμπιακό και το στυλ παιχνιδιού της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο μέσο, Πέδρο Φελίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες ή αλλιώς Πέπε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων.

Ο 23χρονος (20/05/1997) εντάχθηκε από μικρός στην Μπενφίκα, φτάνοντας μέχρι τη Β’ ομάδα των «Αετών»,έχοντας 13 συμμετοχές στο UEFA Youth League. Τη σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Εστορίλ και την επόμενη περίοδο εντάχθηκε στη Βιτόρια Γκιμαράες.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του 78 φορές (8 γκολ), καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ξεκινώντας από την U15 φτάνοντας και μέχρι την U21».