Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (6/8, 22:00) τη Γουλβς στο Μολινό, στη σπουδαία ρεβάνς των ερυθρόλευκων για τη φάση των «16» του Europa League. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ψάχνει ακόμα ένα μεγάλο διπλό στην Αγγλία προκειμένου να είναι εκείνη που θα εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final 8 που θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες στη Γερμανία.

Η αποστολή του Ολυμπιακού λοιπόν αναχώρησε για την Αγγλία με μοναδικό στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες βρέθηκαν από νωρίς στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ώστε να ακολουθήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες για την πραγματοποίηση του ταξιδιού τους στο Νησί ελέω και του κορωνοϊού.


Όλοι οι έλεγχοι της αποστολής αλλά και οι διαδικασίες προχώρησαν κανονικά και ο Ολυμπιακός «πέταξε» για το Γούλβερχάμπτον. Αναλυτικά οι 25 παίκτες που ταξίδεψαν:

Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλής, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Ξενιτίδης.

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση του Ολυμπιακού