Ανακοίνωση του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, με την οποία παρέχονται οδηγίες για τα καλύτερη διαχείριση των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων:

Η αύξηση των κρουσμάτων που σημειώνεται στη χώρα μας την περίοδο που διανύουμε, δηλώνει εμφανώς ότι δεν επιτρέπονται φαινόμενα χαλάρωσης.

Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων είναι σε τακτική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νικόλαο Χαρδαλιά, ο οποίος είναι απόλυτα ενήμερος για θέματα COVID στην ευρύτερη περιοχή.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε ΟΛΟΙ, είναι να εφαρμόζουμε αυστηρά τους κανόνες υγιεινής, σύμφωνα με τις υποδείξεις των υγειονομικών αρχών (προσεκτικό πλύσιμο χεριών, χρήση μάσκας και γαντιών, τήρηση των προβλεπομένων αποστάσεων, αποφυγή συνωστισμού σε κλειστούς χώρους).

Οι επιχειρήσεις οφείλουν να διενεργούν τακτική - σχολαστική απολύμανση και καθαριότητα όλων των χώρων που βρίσκονται στην ευθύνη τους. Παράλληλα μπορούν να προβούν σε επιπλέον αραίωση των τραπεζοκαθισμάτων, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η πρόληψη, η ψυχραιμία και η τήρηση των μέτρων επιδεικνύοντας τη μέγιστη ευθύνη και συνέπεια, μπορούν να μας προστατεύσουν.

Ο πανικός, η παραπληροφόρηση και ο στιγματισμός ατόμων δεν βοηθάει κανέναν.

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι ο Δήμος θα παραμείνει κλειστός για το κοινό για προληπτικούς λόγους.