Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας και μαθηματικά, πανηγυρίζοντας μάλιστα έναν από τους όμορφους και δύσκολους τίτλους στην ιστορία τους. Το… ταξίδι μέχρι και την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας του ήταν απέναντι σε όλους και σε όλα, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν δεν άφησαν κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν συνεχίζοντας με φουλ τις μηχανές από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι και χθες, επικράτησαν και της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-1 και γιόρτασαν μέσα στο ΟΑΚΑ την επιστροφή στην κορυφή.

Πέρα από τους παίκτες και την ομάδα, αυτοί που γιόρτασαν με την ψυχή τους το πρωτάθλημα ήταν οι οπαδοί της ομάδας που ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν. Ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί, με τη νύχτα να είναι μεγάλη.

Κατά την επιστροφή της ομάδας στο προπονητήριο μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί των ερυθρόλευκων είχαν φτάσει στον Ρέντη και περίμεναν την άφιξη της ομάδας. Το10.gr ήταν στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να κάνουν τη νύχτα… μέρα.

Όταν ο Ολυμπιακός έφτασε στο προπονητικό του κέντρο άπαντες έμειναν άφωνοι με την υποδοχή του κόσμου, ενώ οι οπαδοί των Πειραιωτών υποδέχτηκαν την ομάδα τους με καπνογόνα και συνθήματα. Μάλιστα έγινε χαμός όταν οι φίλοι του Ολυμπιακού είδαν το πούλμαν με την αποστολή, με τους παίκτες και τον Πέδρο Μαρτίνς να γίνονται σύνθημα στα χείλη των οπαδών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την τιμητική του στην υποδοχή στον Ρέντη, με τους οπαδούς να περιμένουν πως και πως να τον δουν και να βγάλουν μια φωτογραφία ή να πανηγυρίσουν το 45ο πρωτάθλημα του συλλόγου μαζί του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος φώναζε χαρακτηριστικά στον Μαρτίνς: «Πέδρο, έλα μας έχει πιάσει τρέλα», ενώ χαμός έγινε μόλις κατέβηκε και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί από το πούλμαν, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να τον «πνίγουν» από τις αγκαλιές.

Δείτε τo βίντεο με την αποθέωση: