Ματιέ Βαλμπουενά; Παρών! Ο Γάλλος σούπερ σταρ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ (24/6, 21:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός είχε χάσει το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό λόγω τραυματισμού, ωστόσο, η επιθυμία του να παίξει και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ είναι τόσο μεγάλη, που έθεσε τον εαυτό του τελικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τη μεγάλη ρεβάνς με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Το αν θα αγωνιστεί θα φανεί λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με τον Ιβηρα προπονητή και τους παίκτες του να μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ένα ματς, που θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στον τελικό του Κυπέλλου. Ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει την ανατροπή, μετά το 3-2 του πρώτου αγώνα και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα διεκδικήσει το νταμπλ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς απρόοπτα, με τον Πέδρο Μαρτίνς παίρνει μαζί του 25 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα αποτελούν οι: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.