Η γνώριμη, έντονη, δυσάρεστη οσμή επέστρεψε σήμερα Τετάρτη νωρίς το πρωί στην πόλη, κάνοντας τη ζωή των κατοίκων ανυπόφορη, όπως σημειώνει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Πολλά ήταν τα παράπονα από γονείς και εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δραπετσώνας, που απευθύνθηκαν τηλεφωνικά στον Δήμο.

Ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, έσπευσαν στον χώρο του σχολείου, όπου η κατάσταση, για άλλη μία φορά, ήταν απελπιστική.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους δασκάλους του σχολείου να μην επιτρέψουν στα παιδιά να βγουν στο προαύλιο είτε για διάλειμμα είτε για το μάθημα της γυμναστικής.

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δραπετσώνας, προκειμένου το σχολείο να παραμείνει κλειστό αύριο Πέμπτη, εφόσον η ανυπόφορη αυτή κατάσταση συνεχιστεί.

“Καλούμε τους αρμόδιους και υπεύθυνους για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. Δεν πάει άλλο”, τονίζει ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας.