"Εστία προβλημάτων" η αντιπολίτευση στο Δήμο Τροιζηνίας - Μεθάνων (μείζων και ελλάσων) αφού τα μέλη της κήρυξαν "σιωπηρό μποϊκοτάζ" στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Για 4η Συνεδρίαση του οργάνου, δεν σημειώθηκε απαρτία κι αυτό προκαλεί τεράστιες καθυστερήσεις και δυσκολίες στη διοίκηση και στη λειτουργία του Δήμου. 
 
Η αντιπολίτευση προβάλλει προσχηματικές δικαιολογίες κι έφτασε στο σημείο να ζητά μέχρι και συνεδριάσεις με φυσική παρουσία στο Γυμνάσιο του Γαλατά!.Η απόλυτα λογική απόρριψη του αιτήματός της, που προσκρούει στα μέτρα, προβλήθηκε ως λόγος, προκειμένου να μην "παρίσταται" στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, που γίνονται με τον προβλεπόμενο, δια περιφοράς τρόπο, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Νωρίτερα ήρθε η επίκληση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας κι αύριο ποιος ξέρει τι θα επικαλεστούν.
 
Φαίνεται πως στο συγκεκριμένο Δήμο δυσκολεύονται να καταλάβουν ότι, τα προβλήματα που δημιουργούν είναι σοβαρά, για τους πολίτες της περιοχής ή το κάνουν σκόπιμα πιστεύοντας πως ο κόσμος δεν θα τους "χρεώσει" την υπονόμευση.Σε κάθε περίπτωση η στάση τους είναι ανεύθυνη, αν αναλογιστεί το δύσκολο τοπίο που διαμόρφωσε ο κορωνοϊός και στους Δήμους αλλά και τις αυξημένες ευθύνες που έχει αναλάβει η τοπική αυτοδιοίκηση στην μάχη κατά των συνεπειών του Lockdown.
 
Σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση, μάλιστα, βρίσκεται η δημοτική παράταξη του Γιώργου Κεραμίδα, στο Δήμο Τροιζηνίας - Μεθάνων.

Η αρχή έγινε με τον δημοτικό σύμβουλο, Γιώργο Αναστασιάδη, ο οποίος, πριν από λίγες μέρες, ανεξαρτητοποιήθηκε  από την παράταξη του Γ. Κεραμίδα.

Απ΄ ότι φαίνεται όμως, η συγκεκριμένη αποχώρηση ήταν μόνο η αρχή. Αφού, σε "φυγόκεντρη" πορεία βρίσκονται και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, από τη στιγμή που κατάλαβαν ότι, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης τους,  δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχό της και να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, σε κατάσταση σύγχυσης, ως απλός θεατής.                 

Ήδη, ο Γ. Κεραμίδας νιώθει και εισπράττει από παντού τη δυσαρέσκεια που προκαλεί η στάση του Σάββα Αθανασίου, ο οποίος, με "άκομψο τρόπο", συμπεριφέρεται πλέον, ως  επικεφαλής της παράταξής του... Γεγονός που δείχνει το δρόμο  και σε άλλους δημοτικούς συμβούλους, να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Γιώργου Αναστασιάδη... 

Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν την κρισιμότητα των στιγμών, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να λειτουργήσουν ενωμένοι με γνώμονα το συμφέρον της περιοχής και των κατοίκων της.