Το πρωί της Παρασκευής 8 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και δεκάδες προβολές από τη σελίδα στο facebook «Δήμος Πόρου - Ζωντανές Συνδέσεις», η πρώτη ζωντανή μετάδοση δραστηριοτήτων δημιουργικής απασχόλησης για τα μικρά παιδιά του Πόρου.

Η Μαρία Μπαρδάκα από το ΚΔΑΠ του Δήμου μας και η Βασιλική Νόση από τον Παιδικό Σταθμό ετοίμασαν και παρουσίασαν την κατασκευή μιας πρωτότυπης, χειροποιήτης, κάρτας γενεθλίων με υλικά που περιελάμβαναν χαρτόνι σε 5 χρώματα, ψαλίδι, κόλλα, χάρακα, μολύβι, κορδέλα και μαρκαδόρους.

Η παρουσίαση ήταν άψογη, η κατασκευή πανέμορφη και οι δύο κοπέλες, άνετες, κατανοητές και ευχάριστες. 

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι χάρη στην τεχνολογία, το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν απευθύνεται μόνο στα παιδιά του Πόρου, αλλά και στα παιδιά από όλη την Ελλάδα, αρκεί να έρθουν σε επαφή και να παρακολουθούν τις αναρτήσεις της σελίδας "Δήμος Πόρου - Ζωντανές Συνδέσεις" στο facebook. 

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Δήμο Πόρου και στις δυο κοπέλες, για αυτή την προσπάθεια και περιμένουμε κι άλλες μεταδόσεις που θα χαρίσουν χαμόγελο και στιγμές δημιουργικής απασχόλησης στα παιδιά του νησιού κι όχι μόνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:saronicmagazine.gr