Με επιστολή που απέστειλε προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, τον Περιφερειάρχη Αττικής και την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Νήσων, ο Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Σπύρος Χ. Πολλάλης, ζητά να ληφθεί ειδική μέριμνα για τους πολίτες των δήμων της Τροιζηνίας - Μεθάνων, του Πόρου, της Ύδρας και των Σπετσών, καθώς λόγω γεωγραφικής ιδιαιτερότητας, θα είναι αναγκασμένοι να διέρχονται οδικώς από τους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας, προκειμένου να μεταβούν στην Αττική, κάτι το οποίο δεν προβλέπεται από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν.  

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Πολλάλη και η σχετική επιστολή: 

"Συμπολίτες μου,

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, διαμορφώνεται μια νέα πραγματικότητα, στην οποία θα πρέπει να προσαρμοστούμε σταδιακά όλοι μας,για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Από την πλευρά μου, ήρθα σε επικοινωνία, με έγγραφο που απέστειλα σε όλους τους αρμόδιους φορείς, για να δοθεί άμεσα λύση, ώστε από τις 4 Μαΐου, να μπορούμε να μετακινούμαστε ελεύθερα προς τον υπόλοιπο Νομό Αττικής.

Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, για να δίνουμε λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας, με στόχο να βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση.

Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων
Σπυρίδων Πολλάλης"

 

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Πολλάλη: