Ο Δήμαρχος, κ. Σπύρος Χρ. Πολλάλης, με αφορμή τη διάγνωση εκατόν πενήντα (150) ατόμων, θετικών στον κορωνοϊό Covid-19, τα οποία διαβιούν σε δομή φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή του Κρανιδίου του  Δήμου Ερμιονίδας, απευθύνει στους πολίτες του Δήμου Τροιζηνίας -Μεθάνων το ακόλουθο μήνυμα:

«Πολίτες του Δήμου Τροιζηνίας -Μεθάνων, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

Από την πρώτη μέρα που η Πολιτεία έλαβε μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19, Πολίτες και Δημοτική Αρχή, στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, πορευόμαστε με πλήρη συναίσθηση πως, εκείνο που προέχει είναι η προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Το γεγονός ότι, η έδρα του γειτονικού Δήμου τέθηκε σε περιορισμό, αναδεικνύει περαιτέρω την ανάγκη να εντείνουμε την προσοχή μας, να είμαστε ψύχραιμοι και σε εγρήγορση.

Να εξακολουθήσουμε να τηρούμε πιστά τις οδηγίες που δόθηκαν από τις αρμόδιες αρχές και, ει δυνατόν, να περιορίσουμε τις έκτακτες μετακινήσεις μας, στις άκρως αναγκαίες, δηλαδή, μόνο για τρόφιμα και φάρμακα. Ακόμη, να πείσουμε τους υπερήλικες συνδημότες μας, να μη βγαίνουν απ΄ το σπίτι τους, για κανένα λόγο, όπως και όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Επίσης, να βρούμε τρόπους δημιουργικής απασχόλησης, για να κρατήσουμε όλα τα παιδιά στα σπίτια τους.

Για οποιαδήποτε περίπτωση, που απαιτεί τη συνδρομή του Δήμου, οι Πολίτες να μη διστάζουν να επικοινωνούν με τη Δημοτική Αρχή.  Είμαστε βέβαιοι πως, όλοι μαζί, με αλληλοβοήθεια και συνείδηση της ατομικής και της συλλογικής μας ευθύνης, μπορούμε και θα αντιμετωπίσουμε επιτυχώς, την κατάσταση που διαμορφώθηκε, εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και των πρόσφατων κρουσμάτων στο Δήμο Ερμιονίδας».