Η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς κ.Σταυρούλα Αντωνάκου επισκέφθηκε χθες Μεγάλη Πέμπτη το Γηροκομείο Πειραιώς προκειμένου να παραδώσει στον Πρόεδρο της Εφορείας του ιδρύματος, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ, υγειονομικό υλικό από την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστώντας ιδιαίτερα την κα Αντωνάκου και αφού τόνισε ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι η ελεγκτική αρχή όλων των δομών λειτουργίας του ιδρύματος, σημείωσε πως το Γηροκομείο Πειραιώς είναι «ένα ίδρυμα που ανήκει στον λαό του Πειραιά από το 1890, που δεν επιχορηγείται από το Κράτος, αλλά που σε κάθε δομή του έχει την ευλογία των ελεγκτικών μηχανισμών της πολιτείας, για να αποτελεί πραγματικά έναν μοναδικό χώρο που θα προσφέρει στοργή, θαλπωρή, αγάπη στους ανθρώπους που μας πρόσφεραν την δική τους ζωή».

Παρεκάλεσε δε την κ.Αντωνάκου να μεταφέρει στον Περιφερειάρχη Αττικής κ.Πατούλη την ευγνωμοσύνη του για αυτή την πρωτοβουλία και και τα συγχαρητήριά του για τον κοινό αγώνα.

Από την πλευρά της η  Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς συνεχάρη το προσωπικό του ιδρύματος για τον καθημερινό αγώνα που δίνει προκειμένου οι 200 περίπου ηλικιωμένοι συνάνθρωποί μας που φιλοξενούνται, να παραμείνουν ασφαλείς.

«Το έχω ξαναπεί ότι το Γηροκομείο Πειραιώς αποτελεί υπόδειγμα λειτουργίας και τηρώντας φυσικά τους υγειονομικούς κανόνες. Εμείς ως ελεγκτικός μηχανισμός, αυτό το βεβαιώνουμε κάθε φορά», είπε χαρακτηριστικά η κ.Αντωνάκου συμπληρώνοντας: «Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς για το έργο που επιτελεί όλο το χρόνο, αλλά και αυτή τη δύσκολη περίοδο, την πρωτόγνωρη περίοδο που βιώνουμε εν μέσω μίας πανδημίας».

«Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους ιδιώτες», κατέληξε.

Τόσο ο Σεβασμιώτατος, όσο και η Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκαν στα οφέλη της κοινής τους συνεργασίας και αντάλλαξαν ευχές για  τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.