Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας- Μεθάνων Σπύρος Πολλάλης εξέδωσε ανακοίνωση σε σχέση με το σοβαρό πρόβλημα που έχει και προκύψει και την αδυναμία των κατοίκων του Δήμου να περάσουν στο νησί του Πόρου, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση για τον περιορισμό διάδοσης του κοροναϊού.
 
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, ο Σπύρος Πολλάλης, βρίσκεται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο υφυπουργό προστασίας του Πολίτη κ.Νίκο Χαρδαλιά για να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα.
 
 
Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Τροιζηνίας-Μεθάνων:
 
 
 
Αγαπητοί Πολίτες του Δήμου Τροιζηνίας Μεθάνων,
 
H πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, (Αρ. Φύλλου ΦΕΚ 1302/11-04-2020) και η οποία αφορά στη λήψη επιπλέον μέτρων προσωρινού περιορισμού συνδέσεων με τα νησιά της χώρας, για την ανάσχεση της διασποράς του κορωναϊού COVID-19, έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στους Πολίτες του Δήμου μας, οι οποίοι στερούνται τη δυνατότητα πρόσβασης στο νησί του Πόρου, όπου λειτουργούν Τράπεζες και Δημόσιες Υπηρεσίες.
 
Ο Δήμαρχος Σπύρος Πολλάλης, επικοινώνησε με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Χαρδαλιά, προκειμένου να δοθεί λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα.
 
Συνημμένα, σας παραθέτουμε την ανωτέρω ΚΥΑ και το έγγραφο του Λιμεναρχείου Πόρου, με ημερομηνία 12-04-2020.
 
Μέχρι εκδόσεως νεωτέρων οδηγιών παρακαλούμε πολύ να τηρούνται τα μέτρα που επιβάλλονται από τα εκδοθέντα ΦΕΚ.