Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποδεικνύει συνεχώς και με κάθε τρόπο, ότι βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο. Στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη. Και το απέδειξε ξανά! Ο ηγέτης του Ολυμπιακού προχώρησε σε μία σπουδαία δωρεά, προκειμένου να βοηθήσει στην καταπολέμηση του κορονοϊού!

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών πρόσφερε 100.000 ευρώ, στον τηλεμαραθώνιο αγάπης του ΠΣΑΠ και του «gazzetta.gr», για την αγορά του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού, στη «μάχη» ενάντια στον ιό! Κάτι που αποκάλυψε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς...

 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης «νίκησε» τον ιό. Και αυτό θέλει να κάνει και όλος ο κόσμος! Για αυτό και προχώρησε σε αυτή την μεγάλη πρωτοβουλία. Σε αυτή την κίνηση αγάπης...

Ο Νίκος Γαβαλάς δήλωσε: «Δόξα τω Θεό, είναι καλά ο κ. Μαρινάκης... Πρέπει να κρατάμε το πόσοι συνάνθρωποί μας βγαίνουν νικητές! Είναι αθλητικό κίνημα αλληλεγγύης αυτό που γίνεται σήμερα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ. Έχουμε άριστη συνεργασία μαζί τους... Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία. Να μεταφέρω και τα συγχαρητήρια του κ. Μαρινάκη και να σας πω, ότι διαθέτει 100.000 ευρώ για τον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ.

Ο Ολυμπιακός, όπως μου ζήτησε να μεταφέρω ο κ. Μαρινάκης, θα είναι δίπλα στον ΠΣΑΠ. Με τον Γιώργο Μασούρα είχα επισκεφθεί σχολείο πριν από τον Παναθηναϊκό μαζί με τον Κουρμπέλη πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Πριν τον ΠΑΟΚ, που ήρθε ο Πασχαλάκης και πριν το ματς με την ΑΕΚ. Ξεχωριστές οι πρωτοβουλίες αυτές...

Εμείς ως Ολυμπιακός προσπαθήσαμε να βγάλουμε πολλά από όσα ενώνουν τους ανθρώπους εκτός γηπέδου. Με ανθρώπους όπως τον κ. Γαρρή και τον Κυριάκο, είχαμε και έχουμε πολύ καλή συνεργασία».

12.000 ευρώ από τους παίκτες του Θρύλου!

Μεγάλη βοήθεια, μάλιστα, προσφέρουν και οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Βασίλης Τοροσίδης, θα δώσουν 12.000 ευρώ, ενώ επιφυλάσσονται και για άλλη δωρεά!

Ο μπακ των Πειραιωτών τονισε: «Οι πράξεις μετράνε στο τέλος... Ήταν δύσκολο να τους βρω όλους... Επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια και προσφέρουμε σήμερα 12.000 ευρώ. Σίγουρα, ένα σεβαστό ποσό, αλλά το λιγότερο πραγματικά που θα μπορούσαμε να δώσουμε».