Με παρέμβαση του Δημάρχου Τροιζηνίας-Μεθάνων, Σπύρου Πολλάλη, θα επιτρέπεται η μετακίνηση στον Πόρο και των κατοίκων του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων και στον Πόρο. Ο Σπύρος Πολλάλης μάλιστα, ήρθε σε επικοινωνία με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος και αντιλήφθηκε τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην περιοχή μεταξύ Πόρου και Γαλατά.

Οι κάτοικοι θα πρέπει να έχουν συμπληρωμένα με τα απαραίτητα στοιχεία, τις αντίστοιχες βεβαιώσεις.

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων:

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων, ενημερώνει τους Πολίτες του ότι, επιτρέπεται η μετακίνησή τους προς τον Πόρο, αρκεί ο καθένας που μετακινείται, από και προς το γειτονικό μας νησί, να έχει στα χέρια του, συμπληρωμένη -με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία- Βεβαίωση Κυκλοφορίας Εργαζομένου ή Βεβαίωση Κατ΄ Εξαίρεση Μετακίνησης Πολιτών.

Το πρόβλημα, που διαμορφώθηκε προς στιγμήν, αντιμετωπίστηκε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Σπύρου Πολλάλη με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος αντιλήφθηκε τις ιδιαιτερότητες του τόπου μας.

Με την ευκαιρία, επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας, για περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων και την ευχή, όλοι μαζί, να βγούμε νικητές σ΄ αυτήν τη μάχη!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ