Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε σήμερα ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης με τους επιχειρηματίες εστίασης του νησιού, με θέμα τον Κορωνοϊό και την αντιμετώπισή του στο νησί. 

Στην ανοικτή συζήτηση υπήρξε μια ευρεία ανταλλαγή απόψεων, ενώ πολύ βοηθητική ήταν η συμβολή του Ιατρού του Κουλούρειου Νοσοκομείου Γιώργου Μπερικέτη.

Κύριο θέμα ήταν η προστασία των ίδιων των επιχειρηματιών αλλά και του προσωπικού των καταστημάτων εστίασης, σε συνδυασμό με την πρόληψη και προστασία των πελατών τους. 

Όλοι οι παριστάμενοι δεσμεύτηκαν να συνδράμουν σε κάθε προσπάθεια πρόληψης και ευαισθητοποίησης μέχρι και το τέλος της έξαρσης της πανδημίας.

Ο δε Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις θέσεις των επιχειρηματιών εστίασης, αλλά και τα προβλήματα που ανακύπτουν λόγω νησιωτικότητας και αλληλένδετης σχέσης με το τουριστικό προϊόν, επεσήμανε ότι σε κάθε περίπτωση θα επιληφθεί του θέματος. Θα επιδιώξει με κάθε τρόπο με την κεντρική εξουσία, την στήριξη των επιχειρηματιών, αναγνωρίζοντας τα "διαφυγόντα κέρδη" που προκύπτουν από την "καραντίνα", η οποία ουσιαστικά έχει επιβληθεί και στην Ύδρα, για λόγους πρόληψης και διαφύλαξης της υγείας των πολιτών.

 

πηγή:fonitisydras.com