Οι φίλοι του Ολυμπιακού δε θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που γνωρίζουν και να δουν από κοντά το μεγάλο παιχνίδι της ομάδας τους με αντίπαλο τη Γουλβς, ωστόσο το… δώρο για εκείνους έρχεται από την Cosmote TV που έχει τα δικαιώματα του αγώνα. Και δίνει τη δυνατότητα ακόμα και σε όσους δεν είναι συνδρομητές να παρακολουθήσουν τον αγώνα δωρεάν, χωρίς να χρειαστεί να βγουν από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με όσα είπε στον Sport 24 Radio 103,3 ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο δημοσιογράφος που θα περιγράψει τον αγώνα, η Cosmote TV, κατανοώντας την κρισιμότητα τόσο της κατάστασης με τον κορωνοϊό, όσο και του σπουδαίου αγώνα για τους «16» του Europa League, αποφάσισε να δείξει δωρεάν το παιχνίδι μέσω του καναλιού της στο Youtube.

Ήταν μια σκέψη που υπήρχε στους ανθρώπους του συνδρομητικού καναλιού από την Κυριακή, όταν και έγιναν γνωστά τα μέτρα της κυβέρνησης για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού και ένα απ’ αυτά αφορούσε τα γήπεδα και το κλείσιμο των θυρών για δύο εβδομάδες.

Η Cosmote εξέδωσε και ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησε πως θα δείξει δωρεάν το παιχνίδι στο Youtube.

Αναλυτικά:

«Η COSMOTE TV, λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού για τον αγώνα Ολυμπιακός-Γουλβς και προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν τη σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο UEFA Europa League, αποφεύγοντας τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις, αποφάσισε να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα και στο επίσημο κανάλι της στο YouTube. Με τον τρόπο αυτό, στηρίζει έμπρακτα τις οδηγίες της Πολιτείας για προστασία του κοινού από τον νέο κορωνοϊό με την αποφυγή πληθυσμιακών συγκεντρώσεων.

Η COSMOTE TV θα καλύψει την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση της φάσης των «16» του UEFA Europa League, την Πέμπτη 12/3 στις 22.00, με pre-game εκπομπή που επίσης θα μεταδοθεί ελεύθερα και μέσω YouTube (21.00), αλλά και την εκπομπή UEFA Europa League Show στις 00.00 με πλούσια ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών μέσα από το Καραϊσκάκη».