Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας και η έκδοση της σχετικής ΚΥΑ που προβλέπει μέχρι και φυλάκιση 2 ετών, σχετικά με την απαγόρευση όλων των αποκριατικών εκδηλώσεων, έχει οδηγήσει τους περισσότερους δημάρχους της χώρας, να ακυρώσουν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων, έβγαλε ανακοίωση με την οποία ακυρώνονται  όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα. 

Δείτε την ανακοίνωση του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων:

Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων, Σπύρος Χρ. Πολλάλης και η Δημοτική Αρχή, ενημερώνουν ότι, μετά την απόφαση των τριών (3ών) συναρμόδιων Υπουργών (Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών), αναφορικά με τα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19, αναστέλλονται οι προγραμματισμένες Εκδηλώσεις για το Καρναβάλι του 2020, στη Λουτρόπολη Μεθάνων και στην Καλλονή Τροιζηνίας.

Ο Τόπος μας, στη μακραίωνη διαδρομή του, έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία, ανάλογες και πιο δύσκολες καταστάσεις. Χωρίς πανικό, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, θα ξεπεράσουμε και την παρούσα. Ευχόμαστε ολόψυχα, σε όλες και όλους, Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή!