Πλήθος μελών και φίλων του Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιά συναντήθηκαν το πρωί της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου στα γραφεία του Υ.Σ.Π για την Ετήσια Γενική Συνέλευση που συνδυάστηκε με την κοπή της βασιλόπιτας και όχι μόνο. Μια και στον Σύνδεσμο πραγματοποιήθηκαν και οι εκλογές.

Η Πρόεδρος του Υ.Σ.Π. Άννα Βάρκα Μαυροειδάκου, δραστήρια και όπως πάντα με ευθύ λόγο, άνοιξε τη συζήτηση για αρκετά θέματα που απασχολούσαν τον Σύνδεσμο.

Μίλησε για τα οικονομικά του Συνδέσμου, την αγάπη που προσφέρει στα μέλη το Δ.Σ. αλλά και σε όποιον ζητήσει την βοήθειά του, ενώ υπογράμμισε το συνολικό τους έργο, μη παραλείποντας την αναγκαιότητα ύπαρξης του ιστορικού συνδέσμου, που στηρίζει τον πατριωτισμό, τις θετικές προσπάθειες, αλλά παράλληλα καυτηριάζει τα κακώς κείμενα ασκώντας έντονη κριτική.

Λαμβάνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης μίλησε για τα καλά οικονομικά του Δήμου, τα έσοδα από τη νησίδα Σαν Τζόρτζι, αλλά και για την πρωτοβουλία του Δήμου, "Η Ύδρα για το '21", που πρόσφατα είχε την παρουσίαση των μελών της συμβουλευτικής επιτροπής στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.

Μετά τη Γενική Συνέλευση ακολούθησε, η Κοπή της Βασιλόπιτας που ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Βάρκας.

Η πίτα είχε δύο φλουριά. Τυχερός ήταν ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης που έλαβε ως δώρο ένα γούρι.

Το δεύτερο φλουρί το βρήκε η κ. Μαρία Μαλάνου που έλαβε ως δώρο ένα κάδρο.

Και τα δυο δώρα προσφέρθηκαν από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ύδρας Στυλιανού και Μαρίας Βέτιμη, το οποίο και ευχαρίστησε κατά την ομιλία της η κ. Βάρκα, κυρίως την Πρόεδρό του κ. Τάνια Βέτιμη για την εν γένει προσφορά, στήριξη και την αγάπη της οικογένειάς της προς τον Σύνδεσμο.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με δεξίωση που περιελάμβανε πεντανόστιμα εδέσματα και αναψυκτικά, ενώ ακολούθησε η εκλογική διαδικασία όπου και σύντομα θα έχουμε τα αποτελέσματα.

Την όμορφη πατριωτική συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Α΄Πειραιά και Νήσων, Κώστας Κατσαφάδος και Γιάννης Μελάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρίας Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, Σπύρος Σπυρίδων, ο πρ. Δήμαρχος Κώστας Αναστόπουλος, η Διευθύντρια του ΙΑΜΥ Ντίνα Αδαμοπούλου, ο Πρόεδρος του ΕΔΜΝ και Δημοτικός Σύμβουλος Ύδρας, ο Ναύαρχος ε.α. Λ.Σ. Άγγελος Τούντας, Λευτέρης Κεχαγιόγλου, ο Σύμβουλος Διοίκησης ΔΗΡΑΠ, στο Κανάλι 1 του Πειραιά, Γιάννης Κεχαγιόγλου, πολλοί Υδραίοι, μέλη και φίλοι του Υ.Σ.Π. 

 

πηγή: fonitisydras.com