Η μεγάλη στιγμή φτάνει! Το πρώτο βήμα έγινε! Ο Κώστας Φορτούνης πατάει «γκάζι» και είναι εδώ! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε τη Δευτέρα, μετά από πεντέμισι μήνες απουσίας, προπόνηση ΚΑΝΟΝΙΚΑ με την ομάδα και πλέον… μετράει επισήμως αντίστροφα! Ο αρχηγός είναι «τρελαμένος» και… βράζει, για να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να πάρει, ξανά, τα πρώτα λεπτά συμμετοχής και να προσθέσει την τεράστια ποιότητά του, στο ήηδη γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ του Ολυμπιακού!

Το πρωί της Δευτέρας, ο Φορτούνης συμμετείχε κανονικά, σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, μαζί με τους συμπαίκτες του. Αυτό σημαίνει ότι, πλέον, έχει μπει στο τελευταίο στάδιο αποκατάστασης, από τον σοβαρό τραυματισμό του και είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του, όλη εκείνη την ταλαιπωρία, η οποία άρχισε το περασμένο καλοκαίρι, μετά από εκείνο το φιλικό ματς, με το Αμβούργο…

Όλη η ομάδα είναι στο πλευρό του Φορτούνη. Αμέσως μετά την επιστροφή του Λάζαρου στη δράση, το να βλέπει ο Πέδρο Μαρτίνς τον Κώστα Φορτούνη να μπαίνει και να κάνει προπόνηση κανονικά, με την ομάδα, σημαίνει αυτομάτως… ευχάριστα νέα! Τα πιο ευχάριστα που θα μπορούσε να έχει, από τον Έλληνα άσο!

Κώστα καλώς ήρθες πίσω παικταρά! Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού περιμένει να σε δει ξανά στο χορτάρι του Καραϊσκάκη!