Ο Δήμαρχος Πόρου, Γιάννης Δημητριάδης, συναντήθηκε σήμερα με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Στη συνάντηση, στην οποία μετείχαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου και υπηρεσιακοί παράγοντες, συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν στον Δήμο Πόρου και στους νησιωτικούς Δήμους της Αττικής.

Ο κ. Δημητριάδης εξέθεσε στον κ. Πατούλη τις προτεραιότητες του Δήμου, με επίκεντρο την αποκατάσταση των υποδομών του Βιολογικού Καθαρισμού και ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας με την χρηματοδότηση ώριμων έργων και νέων μελετών.

Επίσης, αναφέρθηκε στο προβληματικό έργο αποκατάστασης του λιμανιού (έργο της Περιφέρειας) και ζήτησε από τον κ. Πατούλη ισχυρή πολιτική εντολή για την άμεση ολοκλήρωσή του, με πλήρη απομάκρυνση των χιλιάδων κυβικών μπαζών που στις αρχές του έτους εναποτέθηκαν «προσωρινά» στον θαλάσσιο χώρο από τον εργολάβο του έργου κατά παράβαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας.

Τέλος, ο Δήμαρχος Πόρου ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για σημαντικές διαχρονικές δυσλειτουργίες των Υπηρεσιών της Π.Ε. Νήσων και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η νέα διοίκηση, με την οποία υπάρχει υψηλός βαθμός συνεργασίας, θα προβεί στην εξυγίανσή τους.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Δημάρχου Πόρου: