Με παρέμβαση του δήμαρχου Τροιζηνίας-Μεθάνων, Σπύρου Πολλάλη επιτράπηκε η μετακίνηση των στρατευσίμων που υπηρετούν στο Κ.Ε Πόροςκαι των οικογενειών τους κατά την διάρκεια του επισκεπτηρίου αλλά και της ορκωμοσίας. Η αρχή γίνεται από το σημερινό επισκεπτήριο στον Πόρο και θα ισχύει συνέχεια. Αυτό συνέβαινε και παλαιότερα, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε σταματήσει.

 

Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία του Δημάρχου Τροιζηνίας-Μεθάνων, ώστε να τονώσει την οικονομία της περιοχής, ενώ και από πλευράς του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, είναι μια απόφαση που έχει στόχο την διασύνδεση του Γαλατά και της ευρύτερης περιοχής με το Κέντρο Εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού.

 

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Τροιζηνίας-Μεθάνων, Σπύρος Πολλάλης, ευχαρίστησε θερά τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχο Νικόλαο Τούνη για την αποδοχή του αιτήματος του.

 

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Δημάρχου Τροιζηνίας-Μεθάνων:

 

Ο Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων, ενημερώνει ότι, μετά από παρέμβαση του Δημάρχου, Σπύρου Πολλάλη, την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019,  στο πλαίσιο του επισκεπτηρίου των νεοκαταταγέντων Ναυτών (της Δ’ ΕΣΣΟ 2019) στο Κέντρο Εκπαίδευσης «ΠΟΡΟΣ», επιτράπηκε η μετακίνηση των στρατευσίμων - με τις οικογένειές και τους φίλους τους, εφόσον το επιθυμούν - και στην περιοχή του  Γαλατά.

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων εκφράζει θερμές ευχαριστίες, προς το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) και ιδιαίτερα προς τον Αρχηγό του, Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, για την αποδοχή του αιτήματος, που έχει στόχο τη διασύνδεση του Γαλατά και της ευρύτερης περιοχής, με το Kέντρο Εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού. Έτσι ώστε, οι στρατεύσιμοι , οι συγγενείς και οι φίλοι τους, να γνωρίσουν και να εκτιμήσουν τον όμορφο και φιλόξενο τόπο μας.