Ο Ιωάννης Κωστή είναι -και επίσημα πλέον- παίκτης του Ολυμπιακού! Η ΠΑΕ ανακοίνωσε, το απόγευμα της Τρίτης, τη συμφωνία με τη Νέα Σαλαμίνα και τον νεαρό, σούπερ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, Ιωάννη Κωστή. Ο Κύπριος μέσος θα παραμείνει, με τη μορφή δανεισμού, στην ομάδα της πατρίδας του, μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, οπότε θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας μεταγραφής για τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη Κωστή από τη Νέα Σαλαμίνα. Ο παίκτης θα ενσωματωθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Κωστή είναι μία τεράστια ελπίδα για το κυπριακό ποδόσφαιρο, συνολικά, θεωρείται ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει, σε νέο ταλέντο, η χώρα και φυσικά ο Ολυμπιακός κάνει, για ακόμη μία φορά, αυτό που πρέπει και τον ντύνει στα ερυθρόλευκα!

Μέσος που παίζει στο 8 και το 10, με τρομερές δημιουργικές αρετές, διορατικότητα και αντίληψη στο παιχνίδι του, αλλά και εξαιρετική πάσα. Αυτά είναι τα στοιχεία που συνοδεύουν τις συστάσεις του και παρακάτω, σας τον θυμίζουμε, με βίντεο.