Με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ.Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Ο κ.Γεωργιάδης υποδέχθηκε στο γραφείο του Υπουργείου τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος τον συνεχάρη και του ευχήθηκε δύναμη παρά Κυρίου.

Κατά την διάρκεια της συναντήσεώς, στην οποία επιβεβαιώθηκε η μακρά φιλία των δύο ανδρών, ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε πως είναι πεπεισμένος για τις ικανότητες και την αγάπη του κ.Υπουργού για την Ελλάδα και το Έθνος μας, εκφράζοντας παράλληλα τη πεποίθηση ότι, με δεδομένα αυτά, θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το έργο που του έχει ανατεθεί.

Συνομίλησαν για τρέχοντα θέματα της επικαιρότητος, αλλά και για θέματα που αφορούν την Εκκλησία μας και την κοινωνία γενικότερα.

Ο Σεβασμιώτατος ζήτησε από τον κ.Γεωργιάδη να παραμείνει προσηλωμένος στις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω του, τονίζοντας ότι η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς θα βρίσκεται επ’ αγαθώ δίπλα του σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και προόδου τόσο της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας, όσο και της χώρας μας γενικότερα, διατηρώντας πάντοτε την ιδιοπροσωπία και τα χαρακτηριστικά μας.