Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με 4-0 κόντρα στην Κράσνονταρ, κάνοντας ένα πολύ μεγάλο βήμα για την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League.

Ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Ρώσους βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους για την εκπληκτική τους εμφάνιση και την εμφατική νίκη κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, κράτησε ωστόσο χαμηλούς τόνους, στέλνοντας μήνυμα ενόψει της ρεβάνς στην Ρωσία, καλώντας όλους τους παίκτες να είναι το ίδιο προσεκτικοί και στη ρεβάνς.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, το οποίο αποτελεί και φέτος τον πρώτο και μεγάλο στόχο του Θρύλου, επισημαίνοντας στους «ερυθρόλευκους» ότι θα πρέπει να ξεχάσουν ότι έγινε με την Κράσνονταρ και να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Τέλος, υπογράμμισε σε όλους για μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό τους, ώστε να συνεχίσουν ακόμη πιο δυνατά για την επίτευξη όλων των στόχων του συλλόγου.

Αναλυτικά η ομιλία του ηγέτη του Θρύλου στα αποδυτήρια της ομάδας μετά τον θρίαμβο επί της Κράσνονταρ.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε μια μεγάλη νίκη, παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Αλλά δεν τελειώσαμε. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θέλω να πάμε στο δεύτερο παιχνίδι στη Ρωσία σαν να ήρθαμε 0-0».

Στη συνέχεια ο ηγέτης του Θρύλου έστειλε το μήνυμά του ενόψει και τη πρεμιέρας του πρωταθλήματος:

«Το Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθλημα και όλοι ξέρετε ότι πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Θέλω να είστε προσεκτικοί και να πάρετε τη νίκη. Ξεχνάμε την Κράσνονταρ και πάμε να νικήσουμε τον Αστέρα. Εγώ είμαι εδώ, είμαι δίπλα σας, μπράβο σε όλους, να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά».